Yabancı Dil Hazırlık Programları Final Sınavları

Değerli Akademisyenlerimiz ve Öğrencilerimiz,

İçişleri Bakanlığının genelgesiyle 31 Aralık 2020 tarihinde saat 21:00’de başlayıp 4 Ocak 2021 tarihinde saat 05:00’da sona erecek olan sokağa çıkma kısıtlaması düzenlemesi getirilmiştir. Bu düzenleme nedeniyle daha önce yüz yüze yapılacağı duyurulan "İngilizce Hazırlık Programımızın" 5-6-7 Ocak 2021 tarihlerindeki Güz Dönemi Bitirme (FİNAL) Sınavları ile "Almanca, Fransızca ve Rusça Hazırlık Programlarının" 11-23 Ocak 2021 tarihlerindeki Final Sınavlarının, öğrencilerimizin kampüse gelişlerinin zor olacağı değerlendirmesiyle uzaktan çevrimiçi yöntemlerle yapılmasına karar verilmiştir.

Bu vesileyle tüm Yeditepe Üniversitesi ailesinin yeni yılını en içten dileklerimizle kutlar, sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yıl olmasını dileriz.

Yeditepe Üniversitesi Rektörlüğü