Kanada'da İngilizce Hazırlık Okulu Fırsatı

Sevgili Yeditepe Üniversitesi Öğrencileri,

2022-2023 Bahar Döneminin sonuna yaklaşırken, Hazırlık Eğitiminizi Kanada'da, Kanada Hazırlık Okulunda tamamlama fırsatı hakkında sizleri bilgilendirmek istiyoruz.

Yeditepe öğrencileri, Yeditepe Üniversitesi ile Centre of English Studies- Toronto arasındaki anlaşmaya dayanarak, YÖK tarafından tanınmış bir program aracılığıyla İngilizce eğitimlerini Kanada, Toronto’da tamamlama fırsatına sahiptir. Kanada Hazırlık Okulu tanıtım videosunu izlemek için tıklayınız.  Kanada Hazırlık Okulu tanıtım videosunu izlemek için tıklayınız.

Kanada kültürünü yaşayarak ve Kanadalılarla pratik yapma fırsatı bularak İngilizcenizi kolay bir şekilde geliştirebilirsiniz.

Ana dilin İngilizce olduğu bir ortamda İngilizce öğrenme fırsatını değerlendirmek isterseniz, lütfen info@wrightwayeducation.com adresine e-posta gönderin veya Müge Ulaş'a +90 535 064 88 60 numaralı telefondan ulaşın.

2023 akademik yılı fiyatları için tıklayınız.

Hızlı başvuru için aşağıdaki karekodu okutunuz.